10.1.10

Hengissä hyvässä seurassa


Edellinen vuosi päättyi ja uusi vuosi alkoi hyvässä seurassa. Jossain vaiheessa tuumin, että juhliin pitäisi keksiä jotain extraa, mutta kun toisessa kauppakeskuksessa ostoksilla ollessani kuulin Sellon tapahtumista, unohdin ne ajatukset. Tärkeintä oli olla hengissä ja yhdessä. Nämä olivat ehkä parhaimmat uuden vuoden juhlat. Lämpimät, hauskat ja läheiset. Ruokakin oli loistavaa.

Flirtini-alkudrinkkiä kehuttiin maukkaaksi, blinit paistuivat juuri sopivan rapeiksi, uusi lisukeidea maistui kanan, sitruunan sekä korianterin kanssa ja jälkiruoaksi nautitut pakastekuivatut mansikat Häagen-Dazsin vaniljajäätelön kanssa kruunasivat illan. Keskiyöllä juotiin ulkona samppanjaa ja naurettiin mahtavia raketteja katsoen, ne olivat isoja ja niitä oli kaikkialla.

Uuden vuosikymmenen ensimmäinen aamiainen nautittiin raukeasti aamuauringon helliessä kodin seiniä.

4 kommenttia:

m kirjoitti...

Kyllä, hyvät juhlat: yhtä aikaa tosi hauskaa ja tosi mukavaa - merkityksessä välitöntä, rentoa, nautinnollista. Jotenkin oli erityisen kiva päättää vuosi tuolla tavalla, kun seuraavana päivänä oli edessä muuttomatka toiseen maahan, ja pientä haikeuttakin ehkä puserossa.

Kirsikka kirjoitti...

Moi Rauna! Ihanan kuuloiset juhlat, mun tyyliset ja mun makuun:). Tässä se, mistä puhuin: http://www.hotelonni.fi/. Näköjään ei ravintolaa, eli pitopalvelu pitää hommata erikseen. En tosiaan ole käynyt, eli en voi suositella, tiedoksi vain.

Rauna kirjoitti...

M: Eikös ollutkin, kiitos todella paljon. Oli ihanaa viettää uutta vuotta ja läksiäisenläksiäisiä yhdessä.

Kirsikka: Kiitos, ehkä pitäisi joskus järjestää jotain yhteistä. :) Ja kiitos erityisesti tuosta vinkistä. Muistelen joskus käyneeni siellä sivuilla, mutta nähtävästi olen tämän unohtanut. Näyttää kyllä erittäin lupaavalta.

Kirsikka kirjoitti...

Joo, järjestetään vaan! Porvossa tai Hesassa:).