24.12.09

Joulunhenki


Pikeerin käyttö ei sujunut kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, mutta hauskaa oli piparikoristeluissa sekä harrastusporukan että siskosten kanssa. Sen verran tarkkoja oltiin kuitenkin koristeluissa, että pinseteillä asettelin sokerihelmet paikoilleen. Tämän joulun kokeiluni oli eräästä blogista (en muista, mistä) bongaamani ajatus piparitikuista. Grillivarrastikku kannattaa laittaa raakaan taikinaan ennen paistoa.

Olen ollut tuhma, joten saa nähdä, millaisia risuja on luvassa jouluaattona. Blogihaasteruoka on vielä laittamatta, kun muu elämä on kiusallisesti haitannut harrastuksia. Onneksi ylimuuli antoi armollisesti lisäaikaa ja ryhdyn puuhaan joskus joululoman jälkeen. Muutakaan kokkailua en ole ehtinyt viime aikoina harrastaa, mutta nyt odotan innolla kunnollisen joululoman alkamista. Lammasta, blinejä, uusia joululahjakirjoja, lunta ja kaikkea.

Postista kopsahti tänään The Foodie Handbook ja Julia Childin My life in France, tosin aidon Julian valokuvilla ilman Meryl Streepiä. Herkuttelua tapahtuu siis joulun aikaan sekä silmillä että suulla. Nyt on (melkein) kaikki tehty joulua varten. Koti on siivottu ja jouluasussa, kynttilät palaa ja soittolistalla on Sinatran joululauluja. Ja jos jotain ei olisikaan tehty, ei se mitään. Joulussa tärkeintä on kuitenkin rento asenne ja hyvä seura. Mukavaa joulua blogiystäville ja lukijoille!


4 kommenttia:

Petra / Patalintu kirjoitti...

Hyvää Joulua Rauna!
Hauska idea tuo piparitikkari. Pitääpä yrittää muistaa seuraavina vuosina :)

Merituuli kirjoitti...

Niin onkin hauska idea laittaa pipari tikun nokkaan!

Oikein lämpöisen tunnelmallista Joulua teille!

Pahalapsi kirjoitti...

Tosi kivoiltahan nuo piparit näyttävät :)

Railakasta, räiskyvää ja mukavaa tulevaa vuotta 2010!!

Rauna kirjoitti...

Rouva Patalintu: Kiitoksia ja samoin näin jälkikäteen. Tai oikeamminkin hyvää uutta vuotta! :)

Merituuli: Eikös! Hauska, että joku on keksinyt testata asiaa.

Insanity: Mahtavaa vuotta sinnekin! :)