22.9.09

Ruokabloggaajien kemutHerkun ja Koukun Jytiksen tekemää salaattia voi syödä silmillä(kin).

Isäntien grilli oli puilla lämmitettävä pro-otus.Polttoraudalla nimmari omiin pihveihin.
Malttamattomat odottivat jo pöytään pääsyä.


Äijäruoka maistui, mutta mistähän sille löytyisi vielä tilaa?

Voisi luulla, että syöminen loppui sitten, kun emännän loihtima upea kakku kannettiin pöytään. Mutta ei, grillin hiillos hiipui aina välillä ja uskollisesti se aina elvytettiin uudestaan hohkaavaksi. Loppuillan suurin yllätys oli mehukas luomupossun kasler. Uskokaa pois ja ostakaa kasleria luomuna, parempaa ette saa. Myös lihatukku Veijo Votkinin Sörkan nakit ja makkara olivat täyttä tavaraa, 81% lihaa. Parempiin suihin katosivat myös Sorsanpaistajan harissasiivet. Kasvissyöjät nauttivat salaatin lisäksi muun muassa seitania, ja kukaan ei kyllä jäänyt nälkäiseksi.

Oli erittäin miellyttävää juhlia hauskassa ja rennossa seurassa, jossa ensikertalainenkin tunsi itsensä heti joukkoon kuuluvaksi. Plussaa oli myös se, että kerrankin kukaan ei nutissut siitä, että ruoasta otetaan niin paljon valokuvia ennen kuin pääsee syömään tai että otetaan omat veitset mukaan. Saattaa olla, että nukkumaan mennessä oli enemmän aamu kuin ilta. Kiitos emännälle ja isännälle sekä muulle hauskalle grillausporukalle.

Kuvat: Rauna (kuvia saa lainata, jos mainitsee lähteen)

4 kommenttia:

Rauna kirjoitti...

Osaako joku kertoa, mitä teen väärin kuvien lisäämisessä tai rivien kanssa? Muokatessa teksti näyttää olevan vain yhden rivin päästä kuvasta, julkaistuna taas näkyy monta tyhjää riviä EIKÄ sitä tekstiä edes pääse nostamaan ylemmäs. Hitusen turhauttavaa.

Nimim. Pitäisikö käydä kirjaston blogger-kurssi?

Jael kirjoitti...

Juuri tuon takia käytänkin toista ohjelmaa kun kirjoitan ruokablogiin (Windows LiveWriter) Sen voi netistä ladata ilmaiseksi.Sun pitää mennä kohtaan muokkaa,tekstit/tekstiluettelo ja sitten muokkaa hmtl,jossa voit poistaa ylimääräisiä rivejä.Toivottavasti sait tästä jotain tolkkua...
Kiva katsoa näitä ruokabloggaritapaamisen kuvia:-) Herkkuja nam:-)

Ari Makela kirjoitti...

Laita palautetta käyttämäsi lookin tekijälle.

Tuohon voisi yrittää laittaa kuva-HTML:n ympärille

<div style="padding-top: -0.4em;">
Kuvan HTML-koodi on tässä.
</div>

En ole sivujen tyyliekspertti, joten voi olla että padding-top:in sijaan pitää käyttää margin-top -asetusta. Ja jos väli pienenee, mutta ei ole haluamasi, niin muuta tuota em:n edellä olevaa arvoa -0.4 haluamaasi suuntaan.

Rauna kirjoitti...

Kiitos vinkeistä. Täytyy yrittää ratkoa tätä.