1.7.09

Väri- ja vesisotaa


Tällaiset
juhlat olisivat mieleeni.

Mikä tahansa Amazing Race kohtaa Hiipivän haamun, jossa ajellaan joukkueittain avoautoissa San Fransiscossa vihjeiden mukaan edeten toimii ainakin tälle kohderyhmälle. Välillä saa vähän huikopalaa.

Juhla sopisi loistavasti myös raskaana oleville ystäville tai muuten alkoholista pidättäytyville. Jos jotain tällaista ajattelisi taas polttareihin, voisi tämä olla alkupäivän ohjelmaa, joka jatkuisi sujuvasti joko hemmottelevaan suuntaan tai railakkaampaan juhlimiseen.

Näissä juhlissa oli mahtavaa myös se, että kuka voisi odottaa juhlien päättyvän intialaiseen värijauhosotaan. Vesisota on mielestäni tosin aivan yhtä hauska vaihtoehto, joskus jopa hauskempi (ja olen siihen aina valmis, jos ilma on kuuma ja on hyvä porukka).

Olen tainnut kolme kertaa sellaiseen osallistua ihan kunnon joukolla. Kerran lomamatkalla oppaan aloittamana ja innoittamana lähes tuntemattomien joukossa 40 asteen kuumuudessa, toisen kerran taas kesäleirillä ja viimeksi kielikurssilla Tanskassa. Silloin opittiin, että veden kannattaa olla ilman kuumuudesta huolimatta lämpöistä.

Innostus värisotaan tuli ilmeisesti hindujen holi-festivaalista. Upeita kuvia ja hauska juhla. Intiassa ollessani pääsin kosketuksiin tämän värijauhon kanssa, mutta en kyllä ihan tässä merkityksessä. Ehkä hyvä niin, sillä aina käytetty väriaine ei ole kovin turvallista tosin luonnollisiakin vaihtoehtoja on.

Kuva: jordanferney.blogspot.com

Ei kommentteja: