21.1.09

Synttäreitä, cocktaileja


Cocktailpalat tervehtivät vieraita heti ensi silmäyksellä.


Alkumaljana oli kuohuviiniä, alkoholittomat
vaihtoehdot olivat tässä vaiheessa täysin unohtuneet.Avokado+katkarapu -yhdistelmä oli yllättävän herkullinen.


Juomaksi viiniä, mehua, screwdriveria tai mansikkadaiqiria.


Juustoinen oliivipekonitomaattiloaf toimi salaatin kanssa.


Tanssin aikana kengät lensivät pöydän alle. Hauskaa oli. Onneksi sain superavuliaasta miehestäkin tanssiseuraa.

Nyt kun synttärit on jo ohi, voi niitä muistella nostalgiseen tyyliin "teettämällä" kuvista polaroid-versiot Poladroidilla.

Odotin koko syksyn kieli pitkänä, koska Windows-versio ilmestyy, ja nyt on beta-versio ladattavissa ilmaiseksi netistä. Kameraan raahataan omasta kuvatiedostosta kuva, kone klikkaa ja alkaa surruttaa. Tummasta taustasta erottuu vähitellen polaroid-kuva ihan niin kuin aidossa, konkkaan menneessä alkuperäisversiossa.

Poladroidattuja kuvia voisi käyttää myös kutsuissa tai kiitoskorteissa.

kuvat: Rauna ja sen mies, kannatkattoon.blogspot.com
Ethän käytä kuvia ilman lupaa!

7 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Aivan mahtava vinkki!
Mulla on turkasesti kenkiä ja ne on kaikki pimennossa laatikoissaan ja haluan laatikoiden kylkiin polaroidit sisällöstä. Tuollahan se hoituu, ei tarvitse alkaa metsästää oikeaa Polaroidia mistään. :)
Ihania tarjottavia sun kemuissa!

Kyösti kirjoitti...

kivoilta näytti bileet! harmittaa, ku en päässyt!

Rauna kirjoitti...

Veera: Kätevää, eikös. :) Ja kiitos, tuntuivat ne maistuvan. Itsekin olisin syönyt enemmän, jos olisin istunut enemmän aloillani.

Kyse: Ne oli! :)

Meri, Helsinki kirjoitti...

Aivan mielettömän ihanat juhlat! Totisesti oi jospa oisin saanut olla mukana... Ja tuttu louffikin siellä! Siis ihan älyupeat tarjoilut ja kuvat. Polaroideissa on sitä jotain.

Mä sain aikanaan lapsena polaroid-kameran lahjaksi ja sillä sitte kuvattiin kaik vieraat synttäreillä ja saivat kuvat mukaan... Nyt oon yrittänyt ehdotella gpp training housella että siellä vois ottaa kaikista vakikävijöistä kuvan ja laittaa seinälle. Ei tarvis aina riidellä et kuka se painijan näkönen oli :-D

Rauna kirjoitti...

Muulis: Kiitos kehuista! Ehkä seuraavat kemut onkin bloggaajabrunssi?? Mitäs sanot ideasta? Prinsessakeittiössä tätä ajatusta pohdittiin Veeran kanssa.

Ne filmit taitaa olla melko tyyriitä, joten nää duu it joorself -versiot toimii ainakin mulle. Ja nyt en enää ole edes varma, menikö se Polaroid konkkaan vai ei, sillä jossain nettisivuilla kerrottiin uutuuksista. Googlaamalla asia selviäisi varmaan, jos ei olisi parempaa tekemistä tai tarve aamuteelle.

Aito Polaroid-kamera olis kyllä hieno, mutta just nyt mulle kelpaisi myös hyvä digikamera (järkkäri?), jolla saisi säällisiä kuvia blogiin ja omiin arkistoihin.

Meri, Helsinki kirjoitti...

Rauna, brunssit on MIELETTÖMIÄ, olisin mukana jos vaan ajankohta sattuis :-P

Joku paikka pitäis keksiä ainakin. Ootteko ideoinu yhtään pidemmälle?

Rauna kirjoitti...

Ylimuuli: Aika alkuvaiheissa on suunnittelu. Yksi paikka ehkä olisi tiedossa, mutta se ei ole vielä varma. Päiväksi Veera ehdotti 29.3. 1.2. postauksessa kysyin muiden bloggaajien kiinnostusta. Vastaa siihen, käykö toi tai jos ei, ehdota muita vaihtoehtoja.