3.1.13

Nopeasti livahtanut joulu ja arvonnan tulos

Marimekon Hauki-muotti (ylälaidassa) ja hummeri olivat pipari-illan suosikkeja
Joulu oli taas ovela ja livahti liian nopeasti ohi. Halusin valmistautua oikein hyvissä ajoin joulutunnelmaan. Varsinainen juhlamieli hiipi päälle kuitenkin vasta aattona, vaikka poikkeuksellisen monta pikkujoulukutsua tuli tänä vuonna, lunta oli massoittain ja saimme koiran joulukaveriksi kylään peräti kymmeneksi päiväksi.

Kolmet pikkujoulut menivät osaltani sivu suun kamalan jouluflunssan puskiessa päälle juuri ennen juhlapyhiä, ja loppuvuoden työtaakka oli aivan riittävä yhdelle ihmiselle. Joululoma onkin mennyt rehellisesti levätessä.

Välillä olen lotvauttanut korviani hyvän elokuvan tai keskustelun pariin, ja muutamaan otteeseen harkinnut jopa pyykinpesua. Joulunahan meillä ei pestä pyykkiä. Koneellakin on lomaa.

Nyt koneen hyrrätessä onkin loistava aika vihdoin ja viimein julistaa jouluarvonnan tulokset. Pahoittelen venähtänyttä arvontaa! Tietokone oli näköjään myös lomalla kanssani, ja Coolstuffkin ehti livahtaa lomille ennen arvonnan päättymistä. Eilen sain voittokoodit ja oli aika pyöräyttää bingolotto pystyyn.

Internetin (isolla i:llä kuten ennen vanhaan) uumenista löydetty satunnaislukugeneraattori arpoi seuraavat kommentit voittajiksi. Voittajille on ilmoitettu sähköpostitse.

Suklaasuihkulähde
Kommentti 19
Portobello: Hyvä ruoka ja juoma, tunnelma, odotus, ystävät ja perhe, hyvä kirja, tuoksut.

C-kasettikeksimuotti
Kommentti 8
Aila/Heleen's Hobbies: Aina on aihetta juhlaan ja jokaisesta päivästä kun löytää jotain pientä kivaa, elämä maistuu paremmalta! Parasta on, kun nuoriso kotiutuu joululomalle!

Pac-Man pikkuleipämuotit
Kommentti 16
fidefi: parasta on se, kun joka paikassa on niin kaunista koristelujen ansiosta. hohtavaa kultaa ja hopeaa, punaista, erilaisia materiaaleja ja tuoksuja. ja tietysti jouluruuat ja niiden valmistelu.

Onnea voittajille! Lämpöisiä kommentteja tuli monia, niitä oli kiva lukea. Kiitos myös Coolstuffille palkinnoista!

Omasta mielestäni talven juhlakaudessa parasta (olipas hölmösti valittu kysymys, kauheat paineet valita parasta) on ehkäpä se aika, kun odottaa ja valmistelee juhlia, joulua tai uutta vuotta.

Ja tietenkin nigellamaisesti se hetki, kun aatto on ohi ja saa hiipiä jääkaapista hakemaan yöpalaa, ja käpertyä viltin alle hyvän kirjan tai elokuvan kanssa.

Ei kommentteja: