6.10.11

Sähköttömän mökin välipala

Voiko olla simppelimpää snacksia metsään? Joskus voi mennä siitä, missä aita on melko matalalla, ja käyttää ihan reilusti valmistuotteita. Dijonnaise (maksamaton mainos) on minusta näppärä dippailuun, ja säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Kestitsimisessä ei koskaan ole ideana emännän tai vieraidenkaan näännyttäminen yli yön valmisteluilla, vaikka sitäkin on menestyksekkäästi kokeiltu.

Toki voisihan sitä itsekin sekoittaa omakätisesti tehtyä majoneesia ja dijon-sinappia suht sukkelaan, mutta metsän keskellä sähköttömällä mökillä tämä oli huomattavasti helpompaa. Sen jälkeen grillailu sujui rennoissa merkeissä, kun ei ollut ihan sudennälkä. Ehkä vain pienen myyrän. (näennäisnokkeluus kukoistaa nälkäisenä ruokakuvia katsellessa)

Ei kommentteja: