21.9.11

Pekonivodkaa Bloody Maryyn?

Enpä ollut koskaan keksinyt pakastaa pekonia. En toisaalta koe siihen kovin usein tarvettakaan, mutta nyt tehtyäni pekonitaateleita alkupaloiksi, pekonia jäi mojova annos. Mieleen muistui Not Martha -blogin idea pekonin pakastamisesta näppärästi siivuittain voi- tai leivinpaperin väliin. Ja havainnollistaen se tapahtuu kas näin.

Omat siivuni olivat tällä kertaa Wotkin'sin aamiaispekonia. Yllä oleva kuva taas on Alabamasta paikallisesta lähikaupasta, jonka tarjonnasta veljeni oli innoissaan.

Mutta ei pekonia ole pakko pakastaa.

Epämartha on ilmeisen intona pekonista muutenkin, ja ideoita löytyy. Blogin postaus pekonikupeista sai pari vuotta sitten paljon kommentteja. Kuppi pekoneista on ehkä omaan makuuni vähän raju, joskin hassu tarjoiluidea. Vaikea päättää, kumpi on hassumpi, pekonikuppi vai pekonivodka. Sitä voi tehdä itsekin.

Pekonihillo lyö ainakin monet aamiaistarjoilut ällikällä. Ja jos sekään ei wow-huudahduksiin riitä, tämän voisi yhdistää pekonivodkasta tehtyyn Bloody Maryyn. Vähän skonsseja ja munia päälle, ja dagen efter -aamiainen on kasassa.

Ei muuten olisi ainoa lihapainotteinen cocktail. Karnivorit taipuvat moneen.

Ei kommentteja: