25.10.10

Lontoo 156 tunnissa

Notting hilliä ja majapaikkani lähellä ollutta Clapham Junctionia mainostettiin molempia foodien mekkana. Sehän sopi hyvin. Notting hillissä kävin torin ja kirjakaupan lisäksi ensimmäisessä Ottolenghissa yhteispöydässä nauttimassa kasvislounasta ja nappaamassa mukaan suloisennäköisiä leivonnaisia isäntäparin juhlintaa varten.

Vieressä istunutta naista huvitti kovasti, kun otin annoksesta kuvan. "Etkö muuten muista, mitä olet syönyt?". Bee me'stä hain frozen yogurtin jälkiruoaksi.

Lähistöllä oli myös kirjastaan tunnettu Hummingbird Bakery, jonka red velvet cupcakea oli maistettava. Hyvää.Tate Modernissa kävin katsomassa Gauguinia, johon muuten kannattaa ostaa liput netistä ennakkoon sekä Freeze Art Fairissa. 150 maailman parhaan gallerian esitellessä huikean määrän nykytaidetta olin tyytyväinen, että olimme käyneet Hummus brossa syömässä hyvät annokset.

Tästä paikasta olin lukenut jo muutama vuosi sitten varmaankin Mondosta. Kaikesta näki, että tarjolla oli lupauksen mukaan tuoretta ja itsetehtyä. Juomapuolella oli tavallista innostavampi alkoholiton lista, jolta löytyi muun muassa itsetehtyä minttu-inkiväärilemonaadia.Clapham Junctionissa ehdin käydä Jamie Oliverin Recipease-kaupassa, josta mukaan tarttui isot aakkospiparimuotit, jotka nettisivuilla ovat nähtävästi lasten osastolla, ja kuvia kokkikoulusta. Pastakurssia veti tyyliltään ilmetty Jamie Oliverin verisukulainen. Kaupalta olisi voinut odottaa hieman enemmän, aika tavallinen deli täynnä Oliver-tavaraa kokkikoulua lukuunottamatta.Vielä muutamista herkuista jää kerrottavaa viimeiseen Lontoo-postaukseen. Siitä huomaa, etten - kappas kappas - ole ainoa, joka on kaupungissa käynyt.

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ai Jamiella on kauppakin. Kyllä se sen bisnesimpeeriumi alkaa olla valtaisa...

Rauna kirjoitti...

Täytyy takoa, kun rauta on kuuma. Luulin, että se on ihan uusi, kun uudeksi sitä nettisivuilla väitettiin, mutta on se jo 1,5 vuotta siellä ollut.