19.8.10

Saippua-asetelma SorrentostaToin Italian tuliaisina aidoista sitruunoista tuoksunsa ja värinsä saavia saippuoita, joista yksi pääsi sileiden kivien päälle lepäämään. Näin vesi ei pääse sitä lilluttamaan ja vieraat saivat arkisaippuaa viehkomman tervehdyksen kylpyhuoneeseen. Vinkki oli jostain diy-tyyppisestä kirjasta. Ei ollut kovin vaikeaa tehdä itse.

Rooma, Sorrento, Capri, Amalfin rannikko... en kaipaa teitä enää liikaa, mutta jotain kuvakoostetta kesä-Italian herkuista on varmaan vielä tulossa blogiinkin, lämmittämään viileämmällä ilmalla.

Ja kun nyt puhutaan saippuasta, muistan samalla Saipuan. Tällainen menukortti teki jostain syystä vaikutuksen. Ehkä häihin? Kukka-asetelmat on huikeita, mutta selkeä ei ei meille. Jotenkin liikaa, mutta noissa häissä sopivat ja teksti oli kiva.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, aivan ihana!

Rauna kirjoitti...

Voi kiitos. :)

Noora kirjoitti...

Olin itsekin juuri Sorrentossa, Caprilla ja Amalfin rannikolla! Kertakaikkisen upea paikka, vai mitä! Sitruunoista ei tosiaan voinut olla huumaantumatta Sorrentossa, minuun iski siellä suorastaan kauhea himo syödä niitä ihan sellaisenaan. :D Oma matkaraporttini löytyy blogistani Nooras söta o saltiga.