8.6.10

Nami namaste (Matkoilla)
Blogi ja minä olemme olleet hieman matkoilla. Blogi on kovin pahoillaan, ettei se tehnyt asiasta aiemmin virallista numeroa tai ryhdistäytynyt. Me molemmat olemme.

Mutta nyt on aika palata takaisin ja lopettaa työkiireet ja -matkat. Ainakin kiireet, sillä pian on edessä seuraava reissu rakkauden valtakuntaan, Tukholmaan. Häähumua siellä ei varmasti voi välttää.

Kaikkein paras matka on silti ollut viimeisin miniloma, treffit lahden eteläpuolella.

Mies täytti äskettäin vuosia ja halusin antaa lahjan, josta molemmat nauttisimme. Oma lehmä oli vakaasti ojassa, mutta myös se, että yhteistä aikaa viime aikoina on ollut turhan niukasti.

Haaveilemme molemmat matkustamisesta yhdessä, mutta koska pidempää aikaa siihen ei ollut, päädyin minilomaan Muhulla. Sikke Sumarin NamiNamaste on yhtä houkutteleva kuin kuvat nettisivuilla antavat ymmärtää.

Sisustukseen oli kiinnitetty huomiota, tunnelma oli rento kuin kylässä ja Sikke oli niin suloinen, että olisin voinut adoptoida tädikseni.

Ohjelmaksi olin tilannut meille kokkauskurssin. Sen veti Siken mies, Tony, joka on aiemmin pitänyt Tony's Deliä Bulevardilla.

Ajattelin aluksi, että ehkä mies saa tästä enemmän irti, minähän olen meistä se kokeneempi kokki. Hehe. Tony otti turhat luulot lempeällä tavalla pois heti alkuun. Opimme molemmat hyvän risoton nikseistä sekä ankanrinnan marinoinnista, valmistuksesta ja grillauksesta.

Loma oli innostava tapa viettää syntymäpäiviä. Hieman tyyriimpi kuin kakkukestit tai kotibileet, tietysti, mutta minusta sen väärti. Lahjasta jäi pysyvä jälki sydämeen meille molemmille. Eikö kuulostakin ärsyttävän hunajaiselta? Mm-m. Sellainen olo reissun jälkeen on kuitenkin ollut.

3 kommenttia:

Dea kirjoitti...

Voi, miten ihana blogituttavuus ja upeita kuvia. :) Käyhän toki vastavierailulla!

Kirsikka kirjoitti...

Ihanan hunajaista:). Tervetuloa takaisin!

Rauna kirjoitti...

Dea: Voi kiitos. :) Tuollaisesta paikasta on vaikea ottaa surkeita kuvia. Kiitos kutsusta, tulen vierailulle.

Kirsikka: Kiitos. :)