16.4.09

Blogi palasi lomalta

Jopas venähti blogin myöhäistalviuni pitkäksi. Anteeksi päivittymättömyys, nyt taas takaisin täällä eikä näin pitkiä taukoja taida enää tulla ihan ilmoittamatta ainakaan. Työ, reissut (kuva Strasbourgista) ja kaikenlaiset muut asiat ovat vieneet ajatukset muualle, ja koko ajan lykkäsin blogiin kirjoittamista. Sitten alkoi kasvaa paine, että nyt pitäisi sitten olla jotain todella hyvää sanottavaa.

No ei ole. Ainakaan tänään, mutta luvassa on! Uusia ideoita on kasassa, vaikka menetin paljon ideoita kannettavan hajotessa. Uusi kone on aika unelma, vaikka ei ihan kevyimmästä päästä. Sillä on kuitenkin ilo työskennellä ja ideoida.

Pääsiäinen oli todella rentouttava. Viiden päivän loma tuntui kahdelta viikolta. Kutsuin hyvän ystävän meille valmistamaan pääsiäisateriaa, josta tulikin superherkku.

Lammastrio eli yrttiset lammaspullat, marinoitu sisäfilee sekä lampaan kyljys kera rosmariinirosamundaperunoiden ja parsakaalin olivat sopivan punaviinin kanssa elämys. Jälkiruoaksi uskomattoman mehukasta suklaakakkua, josta tuli heti uusi suosikkini. Mutta siitä lisää ensi kerralla (sanoo pandaäiti).

kuva: Rauna, kannatkattoon.blogspot.com

6 kommenttia:

Tusla kirjoitti...

Ihana kuva! Itsekin ajauduin pitämään piiitkän blogihiljaisuuden ja nyt yritän tässä myös pikkuhiljaa palautua postailemaan. Kyllä se tästä taas!

Ja muuten vähän sama fiilis tuli tuosta tauosta. Kun tarpeeksi pitkä väli tulee niin on fiilis, että nyt pitäisi olla jotain todella tähdellistä blogattavaa... Hassua.

Jams kirjoitti...

Tervetuloa takaisin!

Heidi kirjoitti...

Jee! Tervetuloa takas! :)

Rauna kirjoitti...

Kiitos. :) Hauska olla taas täällä.

Veera kirjoitti...

Just yks päivä mietinkin, että mihin olet hävinnyt.
Mukavaa, että olet takaisin!

Rauna kirjoitti...

Hauska kuulla. Se brunssi-idea pitää kyllä ehdottomasti toteuttaa.