6.2.09

Koulutuksessa ja kylpemässä

Kannat kattoon on tällä hetkellä koulutuksessa Unkarissa (ei kuitenkaan blogiin liittyen).

Olin alunperin ajatellut laittaa tekstiä paikan päältä tai etukäteen ajastuksella, mutta intensiivinen koulutus, hauskat kurssikaverit ja Budapestin ihanat kylpylät veivät voiton. Hauskaa viikkoa siis kaikille! Tai siis loppuviikkoa, viikonpäivät ovat hieman hämärtyneet tässä kurssimaailmassa eläessä.

Ja jos joku nyt vielä innostuu bloggaajabrunssista, tervetuloa kommentoimaan vielä ensi viikon aikana. Jos hiljaisuus tarkoittaa sitä, että asia ei innosta, taitaa brunssihaave jäädä unholaan, vaikka hauska olisikin Veeran kanssa brunssailla. Jos hiljaisuus taas tarkoittaa sitä, että päivämäärää pitää vielä pohtia, olisi hauska saada kommenttia siitäkin.

5 kommenttia:

ylimuuli kirjoitti...

Innostaa! Olen vain unohtanut autuaasti koko blogimaailman kun mulla on töitä enemmän kuin voin ymmärtää! Vaikken annakaan päivien venyä. :-) Mutta siinä hiukan kärsii harrasteet.

En kyllä nyt yhtään muista mitä päivää ehdotitte :-D KÄyn lunttaamassa.

ylimuuli kirjoitti...

Ja se sunnuntai 29.3. näyttäs käyvän mainiosti! Pidetään vaik pieni. :-)

Ja luulen että Unelias Anna ja Korianteri-LIina olis ainakin helposti houkuteltavissa, samoin kuin ehkä Kurpitsamoska-Mari? :-)

Rauna kirjoitti...

Mahtavaa, että tapaan vihdoin muulin. :)

No, katsotaan jos vaikka ilmoittautuvat tai saat ne houkuteltua. En nyt jaksa aiempaa enempää houkutella ihmisiä mukaan, mutta kaikki kiinnostuneet bloggaajat on tervetulleita. :) Paikkaa tosin pitää miettiä osallistujamäärän perusteella, ja tällä hetkellä vaikuttaa aika helpolta.

Patalintu kirjoitti...

Blogibrunssi kuulostaa tosi mukavalle idealle! Me vaan emme pysty kyllä ilmoittautumaan vielä noin pitkän ajan päähän. Sen verran paljon kaikenlaista tapahtumassa. Jos mahdollista niin mielellään katselisimme lähempänä ajankohtaa, sopiiko omaan aikatauluun ja mahtuuko mukaan vielä siinä vaiheessa?

Hyppysellinen kirjoitti...

he hei! mullekin vois sopia. Pastis sais kyllä jäädä kotiin muksujen kanssa kun on edellisen illan riekkumassa varpajaisissa. joten ilmoitelkaahan lähempänä jos tapaaminen toteutuu! (voisko se painottua iltapäivään, jotta Pastis pääsis tolpilleen ennen kuin lähden ;))