14.12.08

Kysymyksiä, joita pohdiskelenMiten mahtavat juhlat Ahtisaarella mahtoikaan olla? Toivottavasti menyy paljastuu tarkemmin piakkoin.

Ja kun eletään kansallista rinnanröyhistelyn aikaa, voi samalla pohtia, missä haluaisi seuraavaksi illastaa? Juuri kuulostaa hyvältä.

Pieni Moseskin sai mahtavat juhlat. Kumpikohan otti isoimman ilon hupaisista supersankarijuhlista, juhlakalu vai äiti?

Miltä nämä näyttäisivätkään juhlakattauksessa? Himoni ylittää huhun, että punainen lasi olisi myrkyllistä.

Kuinka hieno pikkujoulutuliainen Loimu-glögi olisi ollut? Jos siis olisi ajoissa tämän tajunnut..

Miten hauskalta Lenkan All My Bells Are Ringing kuulostaisikaan munatoti(jäätelö) toisessa kädessä joululahjavalvojaisissa? Winter Songs -levy vaikuttaa virkistävältä, ihan vaikka jo kansikuvan perusteella.

Minkä värisinä nämä talvikoristeet tekisi? Vai tyytyisikö vain katselemaan kaupan tonttujen tekemiä?

Aikooko Bill Murray tulla kuokkimaan minunkin juhliin? Ai niin, en asu Nykissä. Pahus.

Minkä näistä kirjoista haluaisit joulupukin tuovan? Tai näistä, tai näistä? Tämä voisi päätyä oman kuusen alle. Myös Jamien neljä ylintä ja illalliset voisivat pujahtaa hyllyyni.

Miksi en saa ladattua kuvaa tähän postaukseen? Tappelu koneen kanssa ei sovi joulunaikaan, joten tyydyn nurisemaan itsekseni ja toivon, että pulma on väliaikainen.

Kuinka monta päivää olikaan jouluun ja ehtivätkö itsetehdyt lahjat valmistua ajoissa? Olen päättänyt ottaa tässä asiassa rennosti ja tarvittaessa soveltaa kuten jo ala-asteaikoina, kun neulotusta villasukan alusta tuli opettajan ehdotuksesta käsinukke.

Saattaa kuitenkin olla, että joku vielä pyörtyy käsityötaitojeni yllättävästä elpymisestä. Pidä varasi, Bambi. Tätä et osannut odottaa. :)

2 kommenttia:

bambi kirjoitti...

arvaan, et pipareita :)

Rauna kirjoitti...

Heh heh.. No, katsotaan, mitä pukki tuo. ;)