15.12.08

BilemusiikkimeemiMitä tai ketä soittaisit

1) juhlien aloittamiseen
2) tanssimiseen
3) kaulailuun
4) keskustelun taustalle
5) vikaksi biisiksi

juhlissasi?

Kopioi meemi blogiisi ja jätä kommentti tähän viestiin niin tiedän käydä katsomassa hyviä vinkkejä (alla olevasta listastani huomaat, että niitä tarvitaan, alkaa olla aika vanhaa kamaa). Haasta samalla vähintään kolme bloggaajaa ja pyydä heitä jättämään viesti omaan blogiisi, kun ovat haasteeseen vastanneet.

Oma lista

1) Jotain valoisaa, innostavaa, energistä. Mikan Grace Kelly, uu, joo. Ja ehkä Beyoncé feat Jay-Z Crazy in Love? Myös Mack the Knife on loistava aloitusbiisi, itselläni Robbie Williamsin Swing when you're winning -levyltä, mutta voisi olla vanhempanakin versiona.

2) Blues Brothersia, toimii aina. Robbie Williamsin Jesus in a Camper Van (I am the way!), Knutsford City Limits ja Forever Texas ovat juuri nyt listalla. Myös Scissor Sistersin Laura, Take your mama ja I Don't Feel Like Dancing sopivat. Lenkan The Show olisi myös hauskaa tanssittavaa.

3) Kaulailuun Jordin Sparks ft. Chris Brown No Air, REM:in Leaving New York tai U2:n Stuck in a Moment, ja Eva Dahlgrenin Innan kärleken kom on aika intiimi.

4) Beyoncén If I were a Boy on kaunis ja rauhallinen. En tajua, miksi en omista yhtään Beyoncén levyä. Sen sijaan soitan usein Carla Brunin No promises -levyä, ja jo ennen Nicolasta kuvioissa.

5) Kate Bushin Moments of Pleasure.

Miksi tässä ei ole yhtään suomalaista? Hmm, täytyy päivittää jukeboksia.

Mielessä oli myös joku järjettömän hyvä uusi bändi tai levy, mutta en kerta kaikkiaan muista, mikä. Itsellä sitä ei vielä ole, joten iPodin selailu ei nyt auta. Ehkä pitää syödä enemmän mustikkaa muistia parantamaan.

Haaste

Jotta homma lähtee käyntiin, haastanpa tähän Polkkapossun, Prinsessakeittiön, Katrin ja Heidin. Kukin päättäköön itse, millaisista juhlista on kyse. Ne, joilla ei ole blogia, voivat kommentoida suoraan tänne.

5 kommenttia:

Jams kirjoitti...

Mä en tästä nyt meemiä nappaa, mutta haluan vinkata kakkoseen jotain sopevaa: Regina - En tiennyt että osaan tanssia

Heidi kirjoitti...

Innostuin ja rakensin omaan blogiini listauksen. Ja Jamsin biisivalintaa täytyy kommentoida, että hyvä vinkkaus!

Katri Söder kirjoitti...

Olen vastannut blogissani :)

Veera kirjoitti...

OMG!
Mä joudun nyt vähän pohtimaan tätä, mutta vastaan kyllä.

Rauna kirjoitti...

Jams: Kiitos vinkistä!

Heidi: Mahtavaa. Sulla oli monia kiinnostavia listalla.

Katri: Kiitos! :)

Veera: Joo, arvelinkin, että tähän saattaa mennä enemmän aikaa kuin irtokarkkimeemin miettimiseen. Juhlat on tammikuussa, joten aikaa on. :)