2.11.08

VaahtokarkkikaveritLasten (tai leikkimielisten aikuisten) kutsuille voisi tehdä tällaisia vaahtokarkkieläimiä.

Idean ja kuvan huomasin Black*Eiffelillä, joka taas oli sen napannut Hostess-blogista. Teko-ohjeita voi kurkkia täältä.

5 kommenttia:

Hyppysellinen kirjoitti...

no ompas hauskan näköisiä. mitäköhän lapset itse sais aikaan...? täytyypä koittaa joku kerta! usein olen ollut ihan yllättynyt miten upeita oivalluksia jo pieniltä lapsiltakin tulee. monesti ne ovat sellaisia mitä aikuisen päähän (ainakaan omaani) ei koskaan olisi pälkähtänyt.

Rauna kirjoitti...

No varmasti! Kerro sitten, jos tulee uusia oivalluksia.

anis kirjoitti...

Hei Rauna, idea kuin idea jää helposti mieleen elämään, ja tässä onkin yksi esimerkki siitä, kuinka monipuolinen lampaan talja oikeastaan on: http://www.designspongeonline.com/ ;)

On vain hyvä muistaa, että ostaessaan lampaan taljaa on hyvä tietää sen alkuperä. Kehottaisin suosimaan ensisijaisesti suomalaista luomulampaan tarjoamaa lämpöä. Eläin on silloin elänyt hyvän elämän, minkä takaa hyvä valvontajärjestelmä. Esimerkiksi Uudessa Seelannissa tuotannossa käytettävät keinot ovat usein kyseenalaisia.

Annukka kirjoitti...

Hei Rauna, olin jo ehtinyt unohtaa ihanan blogisi kunnnes tänään löysin linkin sähköpostistani. Vaahtokarkkien suurena ystävänä ilahduin erityisesti näistä kavereista. Pitääpä testata joskus tällaistakin askartelupaskartelua ;)

Linkitin nyt blogisi omaani, jotta muistan käydä täällä jatkossakin. Toivottavasti sopii sinulle!

Terveisin Annukka

Rauna kirjoitti...

Anis: Jätinkin kommentin jo blogiisi tästä, mutta edelleen ajatus lämmittää mieltä. Alkuperäohje on hyvä vinkki, parempi onnellisen lampaan taljassa lämmitellä.

Annukka: Hauskaa, että löysit "takaisin". Ja tottakai saa linkittää, mukava vain, kun joku käy kylässä. :) Käyn myös aina toisinaan sun blogissa. Mukavaa joulunodotusta sinnepäin!