21.11.08

Friday night and the lights are low


Voi ei! Täydellisin joululahja kenelle tahansa (ei, ei vain minulle) on Singstar-mikit ja uusin levy täynnä Abbaa.

Vihdoinkin tiedän, miksi talossa on PlayStation2, vaikka onhan se välillä hauska hävitä rallissa miehelle. Mutta joskus, vain toisinaan, olisi hauska voittaa. Singstar sopii sitä paitsi pienessä seurassa juhliin tai brunssille kuin nenä silmään.

kuva: playstation.com

3 kommenttia:

Jams kirjoitti...

Mä taas yritän vastustaa SingStar Suomirockin kiusausta. Abbakin kyllä varmaan veisi mennessään, mutta sitä on ehkä parempi vaan lainailla jostakin. Miksi mun talossa on hautaustoimisto eikä pelivuokraamoa?

ylimuuli kirjoitti...

Antasin aika paljon, että saisin Singstarin *sniff* Playstanion odottaa, että haen sen lainaan meille, mutte se ss! Ja abba! Tosin mikä vaan hoilaus menis riemulla :-D

Rauna kirjoitti...

Jams: Voi kun voisikin valita talonsa tarkemmin palveluiden mukaan. Näin kerran unta, että kodin lähelle tuli ihana day spa ja Postres. Itse asiassa toinen näistä toiveista toteutui vain muutama kuukausi unen jälkeen, ja uusi hyvä ravintolakin saatiin lähelle, ei tosin Postres. :)

Ylimuuli: Edellisessä työpaikassa oli karaokelaitteet ja niitä käytettiin henkilökunnan juhlissa aika ahkeraan. Siihen vähän kyllästyi lopulta ja siksi SS aluksi epäilytti, mutta nyt olen ihan myyty. Voi olla, että pukin rahat on niukilla tänä vuonna, mutta ehkä jossain vaiheessa tämä ihanuus tulee taloon. ;)