13.10.08

Plim plom

Soita ovikelloa ja yllätä hyvä (tai kehnompikin) ystävä parilla pullollisella samppanjaa ja jotain siihen sopivaa pientä syötävää. Kehota laittamaan musiikki lujalle, sillä nyt juhlitaan.

Sopii hyvin esimerkiksi hyvien (tai kehnompienkin) uutisten kertomiseen.

Ehkä kannattaa etukäteen selvittää, että toinen ei ole juuri saanut suru-uutista entisen koiransa kuolemasta tai ole poissa kotoa. Muuten sen kummempia valmisteluja ei tarvita. En enää kehtaa kertoa, mistä sarjasta tämä idea tuli, mutta tytöt saattavat tietää.

Muita ilahduttamisideoita voi keksiä Lahjalaguunin sivuilta tai tilata sieltä valmis palvelu. Esimerkiksi lapsiperheelle siivous tai hääpäiväänsä viettävällä samppanja-aamiainen olisivat aika mainioita. Hinnat voivat olla yksityishenkilölle melko suolaisia, mutta kimppalahjana tai itsetoteutettuna voi näitä myös hankkia. Myös Mikko Aallon ja Tinka Kerttulan Yllättäjän käsikirjassa on loistavia ideoita.

kuva: www.greathampers.co.uk

4 kommenttia:

ari kirjoitti...

Blogauksesi vei ajatukseni noin vuoteen 1989, jolloin nautin aamiaiseksi pullon cavaa, Freixenetiä kai, aamukylvyssä yhdessä ensimmäisen "oikean" tyttöystäväni kanssa.

Cavan jouduin kyllä ostamaan ihan itse.

Hauska muisto, kiitos muistutuksesta.

Rauna kirjoitti...

Mieletön muisto. Ja hieno herrasmies, ei laittanut tyttöystävää maksamaan. ;)

Samana vuonna juhlin itse kymppi-synttäreitä kirkon järjestämillä juhlilla parhaan kaverini kanssa ja ekaan poikaystävään oli aikalailla matkaa. :) Muistan, että siinä vaiheessa oli kuitenkin tärkeää listata tulevan sulhon ominaisuuksia, jotta tietää, mihin tähdätä.

Hyppysellinen kirjoitti...

kymppijuhlista tuli mieleen...oliko teilläkin soittamassa bändi laulua "on hienoa olla täyskymppi!". itse olin kymppijuhlilla silloisen poikakaverini kanssa (TOSI vakavaa :)) ja kun hän toivoi että voittaisin arvonnassa, minä voitin :O. romanttista...;)

Rauna kirjoitti...

Olipas teillä romanttista.
Onnistuneet juhlat siis. ;)

En muista, että olisi ollut mitään bändiä. Jotain musiikkia tai laulua oli kyllä, ehkä lauluvihkot, mutta tuota juuri en saa päähäni. Voi hyvin olla, että se oli mukana. Juhlissa kaikkein tärkein taisi olla kakku ja se, että sitä sai ottaa lisää. :)