27.10.08

Kihlajaiskuvia

Jos hääkuvien ottaminen on liian kaukaista hupia tai haluaa muuten säilyttää muistoja seurustelun ajoista hieman hienompina kuvina, voi palkata kuvaajan ottamaan vähän erikoisempia kihlauskuvia.

Jos taas hääkuvien ottaminen tuntuu tylsältä idealta, voi itsestään (ja tulevasta puolisosta) teetättää portretin, jonka voi hääjuhlassa laittaa esille. Morsiamen toinen jalka näyttää kehittyneen maalaajan käsittelyssä melkoisen pitkäksi, mutta ei se mitään. Hauska kuva parista.

Täällä vielä kihlajaiskuvista.

Ainakin kuvista inspiroitui reissusta palannut bloggaaja, joka pakkaa taas laukkunsa huomiseksi seuraavaa matkaa varten. Ainoa, mikä reissuissa harmittaa, on se, että oma kamera on niin kehno. Olisi hauska liittää blogiin enemmän omia kuvia.

kuva: snippetandink.blogspot.com

3 kommenttia:

Jams kirjoitti...

Ehkä jotain erityistä saisi myös jos kuvauttaisi itsensä ja puolisonsa Atelieri Onyxei Haapalalla.

anis kirjoitti...

Hei, kiitos ensinnäkin hauskasta blogista! Tällä kertaa etenkin tuo kihlajaispotretin maalauttaminen oli aivan mieletön idea, ja linkin päässä oleva maalaus on vielä jotenkin aivan omaan mieleen. Myös valokuvat oli hasukoja! Osaat myös kirjoittaa bongauksistasi hyvin. Olenkin aloittanut nyt oman blogini sinun blogisi muiden saman tyylisten blogien innoittamana. Blogi vasta hakee tyyliään, mutta ajan kanssa muotoutunee omanlaisekseen.. tervetuloa siis myös sille puolelle :)

Rauna kirjoitti...

Jams: Mahtava idea. Olen joskus jotain tuollaista kaipaillutkin. Kiitos vinkkauksesta!

Anis: Kiitos. On aikamoinen ilo, jos olen saanut noin paljon innostettua. Tulen tottakai vastavisiitille, kiitos kutsusta! :)