16.9.08

Abbaa

En tiedä, onko mulla mitään valtuutusta antaa vinkkejä hyvistä biiseistä juhliin, mutta näitä voisin ainakin omissani kemuissa kuunnella. Vastasin siis tällaiseen haasteeseen, tosin kukaan ei varsinaisesti haastanut paitsi minä itse.

Bleeding love
Take a Chance on Me
Jesus in a Camper Van (tosin originaalina, mutta tämä cover on aika hauska)
Pony Ride
Mercy

Olisin ehkä halunnut laittaa kaikki biisit Robbielta, mutta kai se olisi niin teiniä. Siitä vain, pilkatkaa niiiin paljon kuin jaksatte. Kuuntelen sitä kuitenkin.

Syksyyn kuuluu nähtävästi rytmiä ja raikkautta. On suuri tarve valolle ja raikkaalle ilmalle. Toiminnalle. Ja myös vähäsen fiilistelylle.

Ne, jotka tykkäävät tällaisista haasteista, voivat vastata omassa blogissaan ja kertoa tänne kommenttiboksiin siitä. En aio erikseen haastaa ketään, sillä monet, joiden blogeja seuraan, ovat tämän jo tehneet enkä halua kiusata sellaisia, jotka eivät näistä ehkä pidä.

Tehtävänanto kuuluu:
"Tämän syksyn parhaat biisit, jotka saavat olla joko täysin tuoreita tai mahdollisesti vanhempia tapauksia. Postaa siis lista näistä viidestä tämän hetken lempparilaulusta blogiisi ja haasta sitten viisi muuta bloggaajaa samaan!"

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Uuuuh, Robsteri! Mun rakkaus vuodesta 1996, joten samssa veneessä ollaan. Eli en naura :D

Rauna kirjoitti...

Hyvä. Tehdäänkö sopimus, että jos joku pilkkaa tästä aidosta ja ah niin tulisesta rakkaudesta, annetaan yhdessä köniin? ;)

Tapasin muuten kerran erään hyvin heteron miehen, joka myönsi, että Robbie on seksikäs. Hän onkin varmaan ainoa suomalainen heteromies, joka näin uskaltaa sanoa. Terveisiä vaan Jarille.

ylimuuli kirjoitti...

Tervohan on rohkea.

Polkkapossu kirjoitti...

Voisin lähteä aika moneen kappaleeseen mukaan.

Ei kai Tervo hetero voi olla?

Rauna kirjoitti...

Tervo lähettää terveisiä.