20.8.08

Aamiaissynttärit?

Hauska päivä töissä tänään. Aloitimme aamiaistapaamisella Fazerilla, jonne oli kutsuttu myös sidosryhmiä mukaan. Harvoin tulee syötyä konvehteja tai kakkua aamiaiseksi. Ei siis pelkästään, mutta olivat osa aamiaisbuffet'ta, joten oli maistettava. Samalla mietin, että joskus voisi järjestää esimerkiksi syntymäpäivät tai muun merkkipäivän näin. Hieno aamiainen arkena. Monella on niin paljon menoja iltaisin ja viikonloppuisin, että aamuista on tullut varteenotettavia tapaamishetkiä.

Itse pohdin nyt työhuoneen tupareita. Sain työsuhteen alussa muutama viikko sitten pomolta kehotuksen sisustaa huone "omien värien mukaan" ja tein työtä käskettyä. Nyt on ostettu uusi, melkein viininpunainen pyöreä matto, dramaattiset verhot, uusi lamppu ja huonekasvi. Seinällä on hopeakehyksinen liitymuistitaulu ja sopivia kuvia. Enää kaipaisin sisustustikkaita, joihin ripustaa kauniin viltin talven varalle lämpöä tuomaan. Se ei ehkä mene firman piikkiin kuitenkaan.

Esimies tokaisi myös, että kai sitten voidaan odottaa kutsuja tupareihin. Ehdottomasti. Nyt täytyy vain pohtia teema ja tarjoilut. Pieni idea on jo olemassa, mutta ei vielä paljasteta, sillä kutsuja ei ole lähetetty

kuva: www.fazergroup.com
(Kuvassa yksi suosikkileivokseni, Fazerin tumma perunaleivos.)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sitä on otettu varaslähtö sillä aikaa kun olin Svalbardissa! Nah nah.

Rauna kirjoitti...

Joo! Varaslähtö on paras lähtö... Mitä poetiikkaa. Nyt tuntui oikealta hetkeltä, asiaa on pohdittu pitkään ja olipa jotain, millä yllättää sut.